Onze merken

De winkelformules

De fysieke winkels van de vertrouwde en vernieuwende winkelformules waaronder: Blokker, Big Bazar, Intertoys, MINISO en BCC spelen een cruciale rol bij het succes van de organisatie. Mirage gelooft in de belangrijke rol die fysieke winkels spelen in het dagelijkse leven van de consument en maakt deze leidend voor de organisatie. De winkels en de online kanalen worden ondersteund door ons nieuwe distributiecentrum in Geldermalsen.

Blokker

Blokker is al sinds 1896 met de opening van de eerste winkel een vertrouwde plek in de winkelstraat, waar de consument inspiratie en oplossingen vindt voor in en om het huis. Blokker bestaat uit een netwerk van eigen- en franchisewinkels en een groot online platform. Consumenten vinden er huishoudelijke producten van goede kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een scherpe prijs.

Big Bazar

Big Bazar is een algemene discountketen voor food en non-food producten. Big Bazar werd opgericht in 2007 en heeft eigen winkels in Nederland en België. De Big Bazar winkels hebben een supermarkt layout. Consumenten vinden er een ruime keuze uit 5.000 producten in 13 productcategorieën, met 30% van de producten onder de €2 en 50% onder de €5. De Nederlandse Consumentenbond roemde Big Bazar eerder voor de laagste prijzen voor A-merk pharmacie producten.

Intertoys

Intertoys is DE speelgoedwinkel van Nederland. Met een groot aantal winkels verspreid door Nederland en een ruim aanbod aan spellen, speelgoed en knutselmateriaal zijn de laatste speelgoed trends altijd binnen handbereik.

MINISO

De vernieuwende winkelformule MINISO werd in 2013 opgericht door de Japanse designer Miyake Junya en de Chinese ondernemer Ye Guofu in Tokyo. Het biedt consumentenproducten vanuit de filosofie “goede trendy lifestyle kwaliteitsproducten tegen een lage prijs”. De winkels hebben een assortiment van 2.000 artikelen waarbij het merendeel een prijs onder de 5 euro heeft. Per maand worden 600 à 700 nieuwe artikelen geïntroduceerd.

BCC

BCC is al meer dan 50 jaar de meest deskundige elektronica retailer van Nederland. Met 1345 werknemers, 60 vestigingen en een sterk online platform is BCC een van de leidende elektro-speciaalzaken in Nederland, en pionier op het gebied van Smart Home.
Met zijn deskundige en gepassioneerde medewerkers streeft BCC ernaar om zijn klanten altijd het meest deskundige advies en de hoogst mogelijke service te bieden.

Portfolio

779

Fysieke winkels

642 eigen winkels
137 franchise winkels
161

Big Bazar winkels

150 in Nederland
11 in België
413

Blokker winkels

352 eigen winkels
61 franchise winkels
203

Intertoys winkels

127 eigen winkels
76 franchise winkels
3

MINISO winkels

1 in Eindhoven
1 in Utrecht
1 in Maastricht
1 in Den Bosch
60

BCC winkels