Nieuws

Altijd in ontwikkeling

Blijf up-to-date en lees hier het nieuws van Mirage en onze merken. Journalisten download hier onze persmap en factsheet.

Mirage Retail Group stapt uit race om HEMA

Datum: 27 juli 2020

Mirage Retail Group (Mirage) kondigt vandaag aan af te zien van verdere deelname aan de race voor de overname van HEMA. Aangezien het proces nog in volle gang is doet Mirage geen andere mededelingen op dit moment.

Eerste MINISO flagshipstore opent in hart van designstad Eindhoven

Datum: 3 juli 2020

MINISO, de Aziatische design lifestyle winkel, opent zaterdag 4 juli om 10.00 uur de eerste Nederlandse flagshipstore. De winkelformule onderscheid zich met lifestyle design producten die, waar nodig, voorzien zijn van slimme technologie. Deze eerste flagshipstore met 500m2 in het hart van designstad Eindhoven, aan de Demer 13, biedt ruim 2000 fantastische producten. Met de eerdere de winkelopening, in winkelcentrum Hoog Catharijne Utrecht, is dit de tweede MINISO winkel van Nederland.

Mirage Retail Group goed op koers

Datum: 29 juni 2020

Vandaag publiceert Mirage Retail Group de jaarcijfers over 2019. De jaarcijfers laten significante verbeteringen zien ten opzichte van vorig jaar en tonen aan dat de ingezette koers richting winstgevendheid succesvol is.

MINISO opent eerste winkel in Nederland in Utrecht Hoog Catharijne

Datum: 1 mei 2020

Deze week is de eerste winkel van deze jonge Aziatische winkelformule geopend in Nederland in Utrecht Hoog Catharijne. MINISO opende in 2013 haar eerste winkel in China en telt inmiddels 4.800 winkels in 86 landen. MINISO opent in de komende maanden ook winkels in Amsterdam en Eindhoven.

Mirage Retail Group verkoopt Blokker België aan Dutch Retail Groep B.V.

Datum: 18 feb 2020

Mirage Retail Group en Dutch Retail Groep hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Blokker België. De Blokkerwinkels in België en Luxemburg worden in de komende maanden omgebouwd en zullen worden voortgezet als discountformule onder de naam ‘Mega World’. Met de integrale overdracht van de 123 winkels verdwijnt Blokker uit het straatbeeld in België en Luxemburg. De ondernemingsraad van Blokker NV in België is geïnformeerd en geconsulteerd.

Blokker hoofdsponsor van de 11stedenzwemtocht van de Maarten van der Weijden Foundation

Datum: 17 jan 2020

De Maarten van der Weijden Foundation en Blokker kondigen een samenwerking aan rond de 11stedenzwemtocht. De Maarten van der Weijden Foundation organiseert van 28 t/m 31 augustus 2020 een nieuwe 11stedenzwemtocht. Blokker is hoofdsponsor van deze zwemtocht. Als hoofdsponsor zorgt Blokker er mede voor dat dit evenement georganiseerd kan worden. Daardoor komt iedere donatie, zonder aftrek van kosten, voor 100% ten goede aan kankeronderzoek en -projecten.