Big Bazar start thuisbezorg campagne Discounter biedt alternatief naast duurdere retail bezorgdiensten

Amsterdam, 31 december 2020 – Vandaag lanceert Big Bazar een eigen bezorgdienst die klanten de keuze biedt uit zes verrassings-voordeelboxen. Gedurende de lockdown periode zijn onze klanten aangewezen op aankopen bij hoger geprijsde retailerformules. Big Bazar komt prijsbewuste consumenten daarom tegemoet door een deel van het assortiment voor de vertrouwde lage prijs thuis te bezorgen.

Om consumenten tegemoet te komen in deze uitdagende tijden biedt Big Bazar in Nederland nu een zestal voordeelboxen, waarmee zij de dagen tijdens deze lockdown extra goed kunnen doorkomen. Big Bazar heeft geen online winkel, maar gaat de voordeelboxen aanbieden via het populaire Wish platform. Medewerkers van Big Bazar bezorgen daarna vanuit de winkel aan huis. Leveringen zijn binnen 48 uur mogelijk.

“Discounters, waaronder Big Bazar, zijn belangrijke winkels voor prijsbewuste consumenten met een kleinere portemonnee. Daarom willen wij er juist nu zijn voor onze klanten in deze toch al moeilijke tijden”, aldus Hans Danhof, CEO van Big Bazar. “Winkels die nu nog open mogen zijn, zijn veelal de retailformules met hogere prijspunten dan discounters, terwijl er heel veel mensen die hogere prijzen niet kunnen of willen betalen. Wij zijn dan ook blij dat wij onze voordeelboxen via het Wish platform nu ook bij onze klanten kunnen gaan thuisbezorgen.”

Voor alle consumenten die nieuw zijn op Wish, kun je via de app van Wish de kortingscode “Bigbazar” gebruiken en je ontvangt bovenop de 25 euro nog een korting.

Er is keuze uit: Hobby Schilder box, Familie Spel & Knutsel box, ‘Alles voor je TV-avond’ box, Home & Deco box, Beauty & Verzorging box, Schoonmaak box. De voordeelboxen kosten 25 euro. De box heeft een waarde van ruim 35 euro aan producten en wordt ook voorzien van een 5 euro cadeaubon die in de NL winkels te besteden zijn, zodra de winkels weer open mogen. Je koopt je Big Bazar Voordeelbox op het platform van Wish bij de categorie ‘Wish Local’. Meer info: www.bigbazar.eu

   

– Einde persbericht –

Over Big Bazar
Big Bazar is een algemene discountketen voor food en non-food producten. Big Bazar werd opgericht in 2007 en heeft eigen winkels in Nederland en België. De Big Bazar winkels hebben een supermarkt lay-out. Consumenten vinden er een ruime keuze uit 5.000 producten in 13 productcategorieën, met 30% van de producten onder de €2 en 50% onder de €5. De Nederlandse Consumentenbond roemde Big Bazar eerder voor de laagste prijzen voor A-merk pharmacie producten. Big Bazar is onderdeel van de Mirage Retail Group. Kijk voor meer informatie op www.bigbazar.eu of www.mirageretailgroup.nl.

Mediacontact

Barbara van der Werf
+31 (0)20 358 9033
media@mirageretailgroup.nl