Blokker Express wint Logistiek Award tijdens jaarlijkse Shopping Awards

Blokker Express geroemd om opstart eigen bezorgdienst in drie dagen

Amsterdam, 26 maart 2021 – Blokker is 25 maart tijdens het Shopping Awards Gala bekroont met de Logistiek Award voor Blokker Express. Midden december 2020 was Blokker in staat een eigen bezorgdienst die pakketjes bij klanten aan huis aflevert op te zetten in een recordtempo van drie dagen. Tijdens de decembermaand waarin alle winkels gedwongen moesten sluiten, kon Blokker toch alle klanten tegemoet komen om hun inkopen op tijd in huis te krijgen

Jury Shopping Awards
De jury van de Shopping Awards roemt Blokker vanwege het feit dat zij in zulke korte tijd en met inzet van eigen mensen en winkels in staat waren een eigen bezorgdienst op te zetten. 

Blokker bedankt 5.000 enthousiaste bezorgers
Dankzij de inzet van ruim 5.000 enthousiaste medewerkers van winkels en het hoofdkantoor  was Blokker in staat om winkels om te bouwen tot verdeelcentra en pakketten te bezorgen met de eigen fiets of auto.

Jeanine Holscher, CEO van Blokker: “Super trots ben ik op al onze medewerkers die er altijd staan voor onze klanten, helemaal in deze moeilijke tijden. Dat stelde ons in staat om Blokker Express zo snel van idee naar werkelijkheid te brengen. Blokker bestaat dit jaar 125 jaar en Blokker Express is een bewijs dat wij steeds zoeken naar innovatieve manieren om de markt en de klant te verrassen. In dat opzicht zijn wij net een startup maar dan met 125 jaar historie.”

Over de Shopping Awards
De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards), reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel. 

— Einde persbericht —

Over Blokker
Blokker heeft in Nederland een netwerk van 355 eigen filialen, 54 franchise filialen, een webshop en ruim 5.000 werknemers. Blokker is al 124 jaar de voordelige specialist op het gebied van koken, tafelen en huishouden met een breed assortiment huishoudelijke artikelen van onderscheidende merken en vernieuwende producten van kwaliteit tegen een goede prijs. Het hoofdkantoor van Blokker is gevestigd in Amsterdam. Het distributiecentrum van Blokker telt ruim 100.000 m2 en is gevestigd in Geldermalsen. www.blokker.nl

Mediacontact

Barbara van der Werf
media@mirageretailgroup.nl
+31 (0)20 358 9033