LINDA.foundation, Intertoys, Blokker en BigBazar slaan handen ineen voor een beregoede samenwerking

Amsterdam, 22 december 2020 – Intertoys, Blokker en BigBazar, alle drie onderdeel van de Mirage Retail Group, bundelden dit najaar hun krachten samen voor een beregoede samenwerking met LINDA.foundation.

Zij verkochten de LINDA.foundation beer. Een deel van de opbrengst van de speciaal ontworpen knuffel wordt ter beschikking gesteld aan de foundation.

Beregoede samenwerking 
De beer is de afgelopen maanden ruim 8.000 keer over de toonbank gegaan. Dat gebeurde in de Intertoys en Blokker, maar ook in geselecteerde BigBazar-winkels.

Michiel Witteveen, CEO van de Mirage Retail Group, verraste Linda in de studio bij de opnames van Linda’s Wintermaand met een cheque ter waarde van 50.000 euro. “Ik ben blij en trots dat wij als Mirage Retail Group zo’n groot bedrag kunnen overhandigen aan de LINDA.foundation”, liet Witteveen weten. “Een bedrag waar veel gezinnen, zeker in dit lastige coronajaar, heel fijne feestdagen mee kunnen vieren.”

Onbezorgde feestdagen
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Men verwacht dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen als gevolg van de coronacrisis. Voor deze gezinnen is een uitgebreid kerstdiner met cadeaus niet vanzelfsprekend. Maar dankzij acties zoals deze kunnen gezinnen genieten van onbezorgde momenten tijdens de feestdagen.

— Einde persbericht —

Over Mirage Retail Group
Mirage Retail Group (Mirage) is het retailplatform achter de vertrouwde en vernieuwende winkelformules Blokker, Intertoys,  BCC, Big Bazar en Miniso in Nederland. De winkelformules van Mirage tellen 847 winkels en 10.000 werknemers. In 2020 bedraagtde omzet van Mirage naar verwachting 1,2 miljard euro. Mirage wil een positieve impact op de Nederlandse retailmarkt hebben, door met relevante, vernieuwende en toekomstbestendige winkelformules de markt te verrassen. Op deze manier maken wij het dagelijkse leven van onze klanten leuker, makkelijker en duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie bezoek www.mirageretailgroup.nl.

Mediacontact

Barbara van der Werf
+31 (0)20 358 9033
media@mirageretailgroup.nl