Mirage Retail Group stelt beursplannen voorlopig uit

Amsterdam, 3 december 2021 – Vandaag maakt Mirage Retail Group (MRG) bekend dat het de beursplannen, waarmee de organisatie al goed op stoom is, voor onbepaalde tijd uitstelt als gevolg van de huidige omstandigheden in retailland. De organisatie is gebaat bij continuïteit en stabiliteit, daarom heeft het bestuur besloten om de focus voorlopig op de succesvol ingezette strategie te houden. Deze is gericht op de omnichannel propositie en organisatieontwikkeling. Ook de eerder aangekondigde bestuurswissel zal in dit licht later plaatsvinden.

“Ik ben heel trots op MRG, alle dochter organisaties en al haar mensen. Samen hebben wij enorm veel successen geboekt in de afgelopen tijd. Wij hebben MRG kunnen vernieuwen, onze relevantie in de Nederlandse retail aangetoond en de weg naar winstgevendheid teruggevonden,” aldus Michiel Witteveen, CEO Mirage Retail Group. “Wij zijn natuurlijk realistisch genoeg om te constateren dat de huidige grillige marktomstandigheden buiten onze macht liggen. Wij gaan op volle kracht vooruit met alle goede dingen die wij aan het doen zijn en zetten onze beursplannen voorlopig in de ijskast.”

— Einde persbericht —

Over Mirage Retail Group
Mirage Retail Group (Mirage) is het retailplatform achter de vertrouwde en vernieuwende winkelformules Blokker, BCC, Intertoys en Miniso in Nederland. De winkelformules van Mirage tellen 710 winkels en 8.100 werknemers. In 2021 bedraagt de omzet van Mirage naar verwachting 1 miljard euro. Mirage wil een positieve impact op de Nederlandse retailmarkt hebben, door met relevante, vernieuwende en toekomstbestendige winkelformules de markt te verrassen. Op deze manier maken wij het dagelijkse leven van onze klanten leuker, makkelijker en duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie bezoek www.mirageretailgroup.nl.

Mediacontact

Barbara Heijmans
+31 (0)6 1700 20 28 
media@mirageretailgroup.nl