Nieuw loyalty programma maakt Blokker van ons allemaal

Amsterdam, 19 november 2020 – Vandaag onthult Nederlands retail icoon Blokker binnen haar loyalty programma Blokker&Jij, een nieuw onderdeel genaamd ‘Blokjes Blokker’ dat eind november van start gaat. Klanten sparen binnen Blokker&Jij punten die zij kunnen verzilveren in certificaten, ook wel ‘Blokjes Blokker’. Zo worden klanten Blokjes Houders, die mee delen in mogelijk toekomstig (gezamenlijk) succes. Blokker heet klanten zo welkom in de familie en maakt de winkel van ons allemaal.

Met Blokjes Blokker wordt de winkel een beetje van alle Nederlanders

“Onze klanten zijn enorm belangrijk en zijn ons trouw gebleven door de laatste moeilijke jaren. Wij willen al deze trouwe klanten heel graag gepast bedanken door ze de kans te bieden als Blokjes  Houder onderdeel te worden van de Blokker familie,” aldus Michiel Witteveen, CEO Mirage Retail Group, moedermaatschappij van Blokker. “Blokker is er namelijk voor alle Nederlanders en met Blokjes Blokker wordt de winkel een beetje van alle Nederlanders. Zo kunnen wij samen delen in het succes en Blokker echt van ons allemaal maken. ” 

Blokker&Jij

Blokker&Jij is het recent gelanceerde loyalty programma van Blokker. Via Blokker&Jij ontvangen klanten bij besteding van iedere 5 euro, online of in de winkel, 1 spaarpunt. Klanten kunnen punten binnen Blokker&Jij inzetten voor voordeelacties of kiezen om ze in te zetten voor de Blokjes Blokker.

Blokjes Blokker

Binnen de Blokker&Jij app kunnen klanten kiezen om 20 gespaarde punten om te zetten in een Blokje Blokker. Elk Blokje Blokker vertegenwoordigt een certificaat van een aandeel in Blokker. Indien Blokker winst maakt en dividend uitkeert, hebben Blokjes (certificaat) Houders ook recht op dividend.

Nu is Blokker nog geen beursgenoteerd bedrijf. Mocht Blokker in de toekomst naar de beurs gaan, dan kunnen de certificaten eventueel worden omgezet in aandelen Blokker of gelijkwaardige effecten. Op dit moment is dat één van de opties die Blokker verkent.

Hoe word je Blokjes Houder?

Voor de registratie en het toekennen van certificaten werkt Blokker samen met Bits of Stock. Om Blokjes Houder te worden, hebben klanten een Bits of Stock account nodig, waar de Blokjes Blokker op kunnen worden geboekt.

Start de activatie vanuit de Blokker&Jij app door de gespaarde punten in te wisselen voor Blokjes Blokker. Zodra dit is gedaan, wordt er een voucher aangemaakt. Volg de instructies op deze voucher om de Bits of Stock app te downloaden en de certificaten op een persoonlijk account bij te laten boeken. De Bits of Stock app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

– Einde persbericht –

Nadere informatie

Voordat klanten een beslissing nemen om spaarpunten om te wisselen in Blokjes Blokker wordt aangeraden het informatiedocument goed te lezen om zo de spelregels en voorwaarden volledig te begrijpen. Het informatiedocument is hier beschikbaar.

Over Mirage Retail Group

Mirage Retail Group (Mirage) is het retailplatform achter vertrouwde en vernieuwende winkelformules Blokker, Big Bazar en Miniso. Mirage wil een positieve impact op de Nederlandse retailmarkt hebben, door met relevante, vernieuwende en toekomstbestendige winkelformules de markt te verrassen. Zo maken wij het dagelijkse leven van onze klanten leuker, makkelijker en duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie bezoek www.mirageretailgroup.nl.

Over Blokker

Blokker heeft in Nederland een netwerk van 352 eigen filialen, 61 franchise filialen, een webshop en ruim 5.000 werknemers. Blokker is al 124 jaar de voordelige specialist op het gebied van koken, tafelen en huishouden met een breed assortiment huishoudelijke artikelen van onderscheidende merken en vernieuwende producten van kwaliteit tegen een goede prijs. Het hoofdkantoor van Blokker is gevestigd in Amsterdam. Het distributiecentrum van Blokker telt ruim 100.000 m2 en is gevestigd in Geldermalsen.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht van Blokker B.V. en haar dochteronderneming (“Blokker”, de “Onderneming” of de “Groep”) kan toekomstgerichte verklaringen bevatten, waaronder, maar niet beperkt tot die met betrekking tot Blokker’s financiële projecties, marktverwachtingen, ontwikkelingen, partnerschappen, plannen, strategieën en kapitaaluitgaven.

De Onderneming waarschuwt dat dergelijke vooruitblikkende verklaringen bepaalde risico’s en onzekerheden kunnen inhouden en dat de werkelijke resultaten kunnen verschillen. Risico’s en onzekerheden omvatten, zonder beperking, het effect van concurrerende, politieke en economische factoren, juridische claims, het vermogen van het bedrijf om intellectueel eigendom te beschermen, schommelingen in wisselkoersen en rentetarieven, wijzigingen in belastingwetten of -tarieven, wijzigingen in wetgeving of boekhoudpraktijken en het vermogen om nieuwe producten, markten of technologieën te identificeren, ontwikkelen en met succes te commercialiseren.

Dientengevolge kunnen de werkelijke prestaties, positie en financiële resultaten en verklaringen van de Onderneming wezenlijk verschillen van de plannen, doelstellingen en verwachtingen die zijn uiteengezet in dergelijke toekomstgerichte verklaringen. De Onderneming neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen of informatie bij te werken, die moeten worden genomen vanaf de respectieve uitgiftedata, tenzij vereist door wet- of regelgeving.

Mediacontact

Barbara van der Werf
+31 (0)20 358 9033
media@mirageretailgroup.nl