Over Big Bazar

De discountketen Big Bazar is opgericht in 2007 en exploiteert 120 winkels in Nederland en 11 in België en in totaal ruim 2.400 medewerkers. Klanten kunnen bij Big Bazar voordelig winkelen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De discountformule biedt de klant een breed, actueel en snel wisselend assortiment van duizenden artikelen onder één dak en garandeert de laagste én kleinste prijzen!


In juni 2019 heeft Big Bazar aangekondigd tientallen nieuwe filialen te openen in voormalige Op=Op panden. De winkels worden in de zomermaanden omgebouwd naar de Big Bazar formule. De nieuwe winkels zijn gemiddeld circa 300 m² en voeren een geselecteerd assortiment uit de collectie van Big Bazar. Met de toevoeging van circa 50 filialen wordt de footprint van Big Bazar aanzienlijk vergroot en krijgt de formule een grotere landelijke dekking. De uitbreiding van het aantal winkels biedt werkgelegenheid aan circa 250 – 300 werknemers.

Big Bazar verkoopt in zijn winkels de grootste merken tegen de laagste prijzen. Big Bazar heeft een sterk wisselend assortiment met name op het gebied van persoonlijke verzorging, schoonmaakartikelen en food, met gemiddeld circa 200 nieuwe artikelen per week.

terug naar onze ketens >

website: www.bigbazar.eu