Waarden

Onze gedeelde waarden

MRG is een gedreven organisatie met de ambitie om waarde te creëren voor de samenleving. Deze ambitie is terug te vinden in de gedeelde waarden waar wij elke dag naar werken om het iedere dag weer beter te doen.

Flexibiliteit

Door flexibel te anticiperen op verandering kunnen wij met al onze stakeholders succesvol zijn. Onze klanten vinden bij ons wat ze nodig hebben en onze medewerkers, leveranciers en partners werken optimaal samen. Wij overwinnen zo samen uitdagingen en realiseren duurzame groei.

Leiderschap

Wij geven elkaar vertrouwen om initiatief te nemen, te beslissen en snel te handelen. Zo stimuleren wij individueel leiderschap, kostenbewustzijn en betere samenwerking. Daardoor durven wij nieuwe dingen te proberen en fouten te maken, zodat we snel ontdekken wat beter kan en we samen succes behalen.

Ondernemend

Wij zijn een collectief van ondernemende, energieke en resultaat gedreven mensen. Wij waarderen ieders expertise en authenticiteit. Zo kan iedereen elke dag vol passie en toewijding werken aan de beste winkels voor onze klanten.

Waarde

Wij zijn er om waarde te creëren voor elkaar, onze klanten, onze medewerkers, de leveranciers en andere stakeholders. Alleen als we echt samenwerken, fair en transparant zijn, kunnen we meerwaarde creëren en ons gezamenlijke succes voor de toekomst zeker stellen.

“MRG kenmerkt zich door een cultuur waarin met humor en vol vertrouwen wordt gewerkt.”